06 155 326 54 info@b-smits.nl

Over ons

 

Jarenlange ervaring

Wij voeren al jaren alle verschillende bouwwerkzaamheden uit. Van timmerwerk tot complete renovaties en het bouwen van een nieuwe woning. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de bouwsector en helpen u graag.

Betrouwbaar

Als klant wilt u een betrouwbare aannemer. Wij denken samen met u in oplossingen en komen onze afspraken na. Op ons bedrijf kunt u bouwen. Wij zullen ervoor zorgen om u zo goed mogelijk te helpen met al uw bouwprojecten.

Persoonlijk contact

Uw verbouwing moet precies worden zoals u het wilt. Daarom heeft u bij Bouwbedrijf B. Smits B.V. altijd persoonlijk contact met één van onze medewerkers. Wij betrekken u bij iedere fase van de klus en geven u eerlijk advies.

Over Bouwbedrijf Smits uit Haarlem

Opgericht in 2008

We zijn werkzaam in bijna heel Nederland Bouwbedrijf B. Smits B.V. is opgericht in 2008 en is gevestigd in Haarlem. We werken door het hele land voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We voeren allerlei verschillende projecten uit. Dit varieert van het vervangen van een radiator tot het bouwen van een aanbouw. Maar we hebben ook aantoonbare ervaring in het renoveren van datacenters.

Wij leveren uitstekende service

Bouwbedrijf B. Smits B.V. staat voor een perfecte service, klantgericht werken, hoogwaardige afwerking en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. U, als klant, bent voor ons de belangrijkste schakel. We doen alles in overleg met u, zodat het resultaat na afloop volledig aan uw behoeften voldoet. Een tevreden klant is voor ons het grootste succes van een geslaagd project.