06 155 326 54 info@b-smits.nl

Diensten

 

Jarenlange ervaring

Wij voeren al jaren alle verschillende bouwwerkzaamheden uit. Van timmerwerk tot complete renovaties en het bouwen van een nieuwe woning. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de bouwsector en helpen u graag.

Betrouwbaar

Als klant wilt u een betrouwbare aannemer. Wij denken samen met u in oplossingen en komen onze afspraken na. Op ons bedrijf kunt u bouwen. Wij zullen ervoor zorgen om u zo goed mogelijk te helpen met al uw bouwprojecten.

Persoonlijk contact

Uw verbouwing moet precies worden zoals u het wilt. Daarom heeft u bij Bouwbedrijf B. Smits B.V. altijd persoonlijk contact met één van onze medewerkers. Wij betrekken u bij iedere fase van de klus en geven u eerlijk advies.

De werkzaamheden die Bouwbedrijf Smits uitvoert

Nieuwbouw

Bouwbedrijf B. Smits B.V. heeft aantoonbare ervaring in kleine en grootschalige nieuwbouwprojecten. Ook bouwen wij nieuwe woningen compleet op maat.

Verbouwing

Wilt u uw huidige woning of pand verbouwen of uitbreiden? Wij denken graag met u mee. Samen met u kijken wij welke mogelijkheden er zijn en wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Onderhoud

Is uw woning of (bedrijfs)pand toe aan onderhoud? Wij helpen u hier graag bij. We hebben ervaring in vrijwel iedere vorm van onderhoud. Zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

Renovatie

Wilt u niet verbouwen, maar renoveren? We bekijken samen met u welke mogelijkheden er zijn. We maken een plan dat volledig aansluit op uw wensen.

Opbouw/ aanbouw

Extra ruimte in een woning is altijd welkom. Wij creëren dit voor u door middel van een opbouw of aanbouw. Samen met u bepalen we wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Dakkapel

Een dakkapel zorgt voor meer ruimte en meer licht op zolder. Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van dakkapellen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Timmerwerk

Wij zijn gespecialiseerd in alle timmerwerkzaamheden. Van radiator-betimmering tot aan het afhangen van deuren. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kozijnen/ ramen en deuren

Wij kunnen voor elk (bedrijfs)pand kozijnen en deuren leveren. Van hout, kunststof of aluminium. Wij voorzien u graag van advies.

Tegelwerk

Heeft uw badkamer nieuw tegelwerk nodig? Of wilt u een compleet bedrijfspand betegeld hebben? Wij voeren dit op een perfecte manier voor u uit.

Loodgieterswerk

Ook voor loodgieterswerk bent u bij ons aan het juiste adres. Van het aanleggen van water- of gasleidingen tot het installeren van een complete CV installatie.

Metselwerk

Wij hebben ervaring in alle vormen van metselwerk. Zowel het metselen van buitengevels, als tuinmuren en binnenmuren.

Elektra

Elektriciteit heeft u overal nodig. Wij helpen u hier graag bij. Van het aanleggen van nieuwe elektra tot het vervangen van een groepenkast.

Schilderwerk

Wij hebben zeer ruime ervaring in schilderwerk. Zowel binnen als buiten. Ook voeren wij speciale behandelingswerkzaamheden voor u uit.

Stukadoorswerk

Wij kunnen uw pand voorzien van een nieuwe strakke stuclaag. U kunt ook kiezen voor verschillende wandafwerkingen, zoals sierpleister of raapwerk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Maatwerk

Staat uw gewenste klus er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We verlenen graag dat extra stukje service. We zoeken samen met u naar de juiste oplossing.